"ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ" (ΚΑΤ)
"Anamesa mas - Making the inside visible"


ART CENTER ACS Πέμπτη 26 Απριλίου 2012. Ώρα έναρξης 20:30.

Η Ελλάδα το 2012, οι συνθήκες διαβίωσης των νέων στα γαλλικά προάστια, και της νεολαίας με εγκεφαλικές κινητικές δυσκολίες. Θέτουμε στο προσκήνιο την ανθρωπότητα που μοιραζόμαστε και μεταφέρουμε την επιθυμία να δώσουμε ώθηση, στον ενθουσιασμό και την ελπίδα, που απαιτούνται για αυτούς τους κόσμους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προκλήσεις. Επίσης, με το «Κάνοντας το εσωτερικό ορατό", αντικατοπτρίζουμε την εικόνα που αυτά τα 3 πρόσωπα (η Ελλάδα του σήμερα, το λεγόμενο «προάστιο» της νεολαίας, και των νέων με ειδικές ανάγκες) επιθυμούν να απεικονίσουν.


Ομάδα Γάλλων και Ελλήνων καλλιτεχνών:
Corinne Faure-Grise, Sophie Bulbulyan, Παντελής Γκέρτος.
Χορογράφοι:
Corinne Faure-Grise, Sophie Bulbulyan

Μουσικοί:
Τρύφωνας Κουτσουρέλης, Παντελής Γκέρτσος.
Χορευτές: Michee Quenum, Andre Makiesse, Ahmed Osman, Willy Laine, Barima Osei, Celine Coppry, Laura Khizar, Salome Lorgnet, Leithan Setodji, Debi Kouete, Stephane Mulatu, Alexandre Alves, Cheik Kante, Slim Lotfi, Philippe Nomenyo, Williams Bouton, Yoni Halimi, Raymond Siopathis
Τεχνικοί-Κοστούμια: Anne Yarmola. Γραφίστας: Celine Caneparo. Σκηνικά: Liam Dunn, Λεωνίδας Τζιανίκας. Ψηφιακή σχεδίαση: Frederic Liver. Διευθυντής φωτισμού: Παντελής Πετράκης.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την UNESCO ΕΛΛΑΣ και τη Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα.


Διεύθυνση:Λεωφ. Αγίας Παρασκευής 129 & Καζαντζάκη, Χαλάνδρι
Δίπλα στο μετρό Αγίας Παρασκευής.